Schrijnwerker MR Projects uit Geel, vertrouwd met hout

Werkt u aan een verbouwing of een nieuwbouwproject en bent u op zoek naar professionele vakmannen die hun stiel door en door kennen? Als ervaren schrijnwerker in Geel zijn wij dan zonder twijfel de ideale partner voor al uw projecten op maat!

MR Projects houdt van hout!

Wij voeren schrijnwerken uit in de breedste zin van het woord: vloeren, muren, daken en bijgebouwen. Als er hout aan te pas komt, kunnen de twee specialisten van MR Projects u helpen. Bij ons is geen enkel project standaard. Elk nieuw project wordt op maat gemaakt en elke klant krijgt een gedetailleerde offerte die we samen overlopen.

Elk project is welkom!

De lijst met projecten waarmee we u kunnen helpen is vrijwel eindeloos. Een houtskelet, elke vorm van interieurinrichting (trappen, deuren en ramen, houten meubels en dressings, vloeren binnen en buiten,...), gevelbekleding, winkelinrichting, bijgebouwen en carports, isolatie en ecologische bijverwarming zijn maar enkele van de mogelijkheden. Voor alle werken hebben we een bijpassende bouwmethode en een ruime keuze aan materialen. Leg uw budget en uw ideeën aan ons voor en bespreek de verschillende mogelijkheden met de specialisten van MR Projects.

Wij staan steeds voor u paraat!

Uw schrijnwerker uit Geel staat ook ’s avonds en in het weekend klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bellen, e-mailen en faxen voor een afspraak, of neem contact op via de contactpagina voor meer informatie.

Interieurmaatwerk / kasten / keuken / dressing / .....

Voor een stijlvolle, kwalitatieve interieurinrichting in Geel kunt u altijd een beroep doen op de diensten van MR Projects. Wij zijn uw partner voor alle maatwerk in hout.

lees meer

Winkel / kantoor / school / industrie / b2b / .....

MR Projects heeft als rasechte schrijnwerker heel wat ervaring in maatwerk en is daarom de aangewezen partner voor de totaalinrichting van kantoren, winkels en horeca.

lees meer

Gevelafwerking

Voor de uw gevelafwerking in Geel kunt u altijd een beroep doen op de diensten van MR Projects.

lees meer

Houtskeletbouw / bijgebouw & carports

Onze specialisten hebben het graag met u over de voordelen van deze bouwmethode en bieden u een gratis offerte aan.

lees meer
Back to Top