Interieurinrichting op maat van uw budget

Een rustgevende, stijlvolle slaapkamer is pas helemaal af met een prachtige, houten dressing op maat. Of wat dacht u van een prachtige houten trap, en maatkasten die volledig ingericht zijn volgens uw persoonlijke levensstijl?

Voor een stijlvolle, kwalitatieve interieurinrichting in Geel kunt u altijd een beroep doen op de diensten van MR Projects. Wij zijn uw partner voor alle maatwerk in hout: maatkasten, dressings, trapbekleding, binnendeuren, wandbekleding, badkamer, keuken, tafels, bureaus... U vraagt en wij maken het!

Onze grootste troef: een persoonlijke aanpak van al uw maatwerk

Onze grootste troef is de persoonlijke manier waarop we elk nieuw project benaderen. Niets is standaard: uw dressing, trap of maatkast wordt volledig op maat gemaakt. Samen bespreken we de mogelijkheden, de materiaalkeuze en het budget, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.

Heeft u al een idee over het ontwerp van uw interieurinrichting? Dan zetten wij uw theorie in de praktijk om. Laat u het ontwerp aan ons over, dan komen we bij u langs om uw kamer op te meten en uw wensen te bespreken. Aan welke houtsoort had u gedacht? Welke afwerking wenst u? Samen zoeken we een antwoord op alle vragen. Het ontwerp maken we vervolgens zelf, waarna we u gratis een gedetailleerde offerte bezorgen voor uw dressing op maat.

Maak een afspraak voor een gratis offerte!

In Geel kunt u bij MR Projects terecht voor alle schrijnwerken, dus ook voor een elegante dressing, maatkast of houten trap.

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een gratis offerte? Dan kunt u ons steeds contacteren via de contactpagina. Wij bespreken dan graag samen met u uw interieurproject!

Back to Top